A fost o data ca niciodata, intr-un taram salbatic la tarm de mare, a fost o data o fusta. O fusta, opt fete, o multime de povesti.
Saturday, October 9, 2010
Din ciclul casnice...
1 ou
1 cana zahar
1/2 cana ulei
1 cana lapte
2 cani faina
1 lingura bicarbonat
3 linguri gem
3 linguri cacao
Se mixeaza oul, zaharul, uleiul, laptele (in aceasta ordine), se adauga bicarbonatul, faina si cacaua treptat (pentru a se evita cocoloasele), iar la final gemul. Praji se pune intr-o tava la cuptorul incins (nu stiu cate grade dar va prindeti voi). O lasam cam 30-35 de minute. Ca variatiune se pot folosi fructe din compot si dupa ce scoateti prajitura si se mai raceste se poate insiropa. Yummy!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Dupa care se serveste iubitul cu praji, se face amor fara a se da fusta jos, se toarna vin rosu pe ea, daca avem, daca nu e bun si lapte (d-ala avem sigur, ca ne-a ramas de la negresa), se urca pe acoperis si se mananca restul de prajitura in miros de floreasca.
ReplyDeleteVa uram pofta buna!
Arata delicios. E adevarat ca si reteta Crisei suna bine, are aerul unui desert din Sandra Marin/Brown. Pup fetele gospodine.
ReplyDeletenu pot sa cred ca avem un post-reteta! de-ala adevarat, cu instructiuni si gramaje si poze!
ReplyDeletefetelor, o luam razna, va zic!
Bai, bai, ce se inatmapla cu fusta calatoare? Daca e tot la Velntina, insemana ca nu a calatorit prea mult in ultima vreme si risca sa devina o fusta de casa...
ReplyDeleteHaideti sa o revitalizam si sa resuscitam si blogul aita inante sa devina un portal culinar si sa ni-l fure Jamie Oliver!
Sunt de acord!
ReplyDeleteO sa fac prajitura (si-o sa sper ca asta nu se arde), dar, Val, lasa fusta sa calatoareasca rogu-te!
Scotieni primiti?
ReplyDeleteDa popi?
Osheni?